thanks.


hello fellas , hikhik . ehemm , rasa macam annoying gila woi nak ngedate blog macam nie . nak tulis post bagai , hak alahhh . kau fikir kau siapa? artis? please lahh tapi lantak aku lah , blog aku. hahahahaha , k annoyed gila siak izzani nie . keyh keyhh , stop kau nak merapu bagai .gua nak cerita pasal babyboo gua . acahh je nak panggil babyboo bagai , hahahahah . Muhammad Faiz Akmal , who him? he is who i really really love , terimakasih cinta buat saya bahagia . serius talk , tak rasa nyesal pilih dia . bagus lah aku cepat move on lepas sakit hati kena game dengan fath , penat jadi bodoh mcm dulu masa kena tinggal dengan aiman . aku tunggu lelame then dia buat dekk je layan perempuan lain . serius rasa idiot gila time tuh tapi benda dah lepas kan . malaih aa nak fikir , wa fikir pasal famal lagi best . dia sweet beb , sweet gilaa . kalah madu . k emm emm , semalam date dengan dia and semalam the best day . tak pernah rasa mcm tuh , dia treat aku like princess . mohon lah jelessss , hahahahaha . keyh izzani dah gedik bangang nauzubillah kann . hekelehhh , fikir ade orang nak baca ke entry gua? hahaha tapi sokaylahh . for the last , aku sayang famal . emuahhh kat pipi setepekk :*

Suke ? Like yaww , TerimaKasih ;)

LoveThisGuys ;)

There was an error in this gadget